Nye Produkter, Ny Nettside Og Ny Eier Av Abracadabra Cyclewear!

Hei alle sammen,

Ny uke, ny muligheter og nytt blogginnglegg!

Føler det er på tide å gi lyd fra meg. Mitt navn er William Magnor (på bildet under) og jeg tok nylig over stafettpinnen i Abracadabra Cyclewear fra Jo Hoff Nordskar. Som Jo skrev i sin forrige mail; tidene forandrer seg.

For hans sin del sto valget mellom å gi over Abracadabra til en stor aktør som tok merkevaren inn i sin daglige drift, eller en person som er villig til å ta Abracadabra videre som gründerprosjektet det fortsatt er. Valget falt på det siste og det var jeg som var så heldig å trekke det lengste strået. Fra tidligere er jeg gründer av wattbutikken.no som ble startet da jeg var arbeidsledig oljeingeniør i 2016 drifter nå Abra under samme foretak. Det har vært en tung avgjørelse, men jeg forlater en godt betalt jobb som konsulent for å bli gründer på fulltid med mål om å ta Abracadabra til nye høyder. Jo og jeg har kjent hverandre i noen år fant ut at vi satt inne med mange av de samme visjonene om å skape noe originalt og unikt. Nok om meg selv for denne gang. Jeg ser frem til å ta Abracadabra videre og skape mer magi i fremtiden, noe jeg håper og tror dere til ha glede av.

Det jeg kan love dere er at Abracadabra fortsatt kommer til å levere kvalitet fra øverste hylle med et enda bedre utvalgt av design og farger enn tidligere! Våren begynner med påfyll av et varelager som nå er relativt beskjedent før nye og freshe design, som allerede er på tegneblokka, kommer på lager til sommeren.

Aerosuits på lager!

Som svar på manglende stilpoeng på det alle meste av tøy for triatlon har Abracadabra nå lansert vår første kolleksjon med aerosuits, tilpasset triatlon, tempo og CX.

Designet har beholdt de karakteristiske stripene og kommer i både sort og hvit, langermet og kortermet, og til dame og herre. Fokus har vært på aerodynamikk og komfort som gjør at du skal kunne tilbringe noen timer i sadelen, slik man gjør under for eksempel en Norseman. Valg av stoffer er gjort for både å sikre god slitestyrke og aerodynamikk. Paddingen er designet for å tilbringe timesvis i sadelen samtidig som den er litt smalere, noe som øker komforten under løp slik man må under et triatlon.

Sniktitt rundt neste hjørne

Som lovet blir Abracadabra å se i flere farger litt utpå sommeren. I tillegg til dette fortsetter vi å distribuere sokker fra MB Wear på det norske markedet. En liten smakebit på nye design for sesongen kan dere se til høyre. Disse ligger allerede inne i nettbutikken, som en teaser, og kommer på lager rett etter påske. Det skal ihvertfall ikke stå på utvalget av farger. Oppdatering kommer når disse er på lager.

Det var alt for denne gang. Som nevnt set jeg frem til å fortsette å utvikle Abracadabra i fremtiden og takker dere som lojale følgere av bloggen.

Ta gjerne kontakt med meg direkte på william@abracadabracyclewear.cc hvis det skulle være noe.

Beste hilsen,
William Magnor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *